Kandidaten

Je bent op zoek naar een nieuwe werkgever! Een bedrijf wat bij je past en waar jij je prettig voelt. Een bedrijf wat voldoet aan jouw persoonlijke wensen. Bij jouw zoektocht naar deze nieuwe uitdaging zou Geniek je graag van dienst zijn.

Vacatures Installatietechniek

Of je nou als engineer, projectleider of manager aan de slag wilt binnen de installatietechniek, Geniek kan je verder helpen. Geniek bemiddelt voor vaste en tijdelijke vacatues installatietechniek op het gebied van werktuigbouwkunde en elektrotechniek. De opdrachtgevers zijn installateurs, adviseurs en toeleveranciers die met regelmaat op zoek zijn naar ervaren kandidaten zoals: werkvoorbereiders, engineers, projectleiders, accountmanagers, bedrijfsleiders en directeuren. Kortom: functies binnen de installatiebranche op HBO niveau. Kijk voor een compleet overzicht op:
vacatures installatietechniek.

Heb jij ervaring binnen de installatiebranche en beschik je over de juiste opleidingen, dan komt Geniek graag met jou in contact. Laat voor een open sollicitatie via het inschrijfformulier je gegevens en cv achter. Of solliciteer op een vacature die jou aanspreekt. Er wordt dan spoedig contact met je opgenomen om nader kennis te maken.