Links

björn ontwerp

björn ontwerpSuccesvol ondernemen begint met een goed product en persoonlijke inzet. Maar, de slagingskans van uw ondernemersschap hangt nauw samen met naamsbekendheid. Welke kans maakt een kwaliteitsproduct als de consument niet op de hoogte is van alle efficiënte eigenschappen? Juist! Promoting van uw onderneming, uw producten of uw diensten via een herkenbare bedrijfsidentiteit, vormt hét fundament voor succes. Visitekaartjes, briefpapier, drukwerk, professionele websites, digitale mailingen, vertalingen of ander promotiemateriaal? Met een consequent doorgevoerde huisstijl realiseert Björn Ontwerp een totaalplaatje voor uw onderneming.

OTYS Recruiting Technology

OTYSOTYS is simpel gezegd werving en selectie software. Zo eenvoudig kan het zijn. Maar OTYS is eigenlijk veel meer. Ten eerste is OTYS het grootste en bekendste platform in Nederland en België voor werving en selectie, zowel voor wervings-en selectiebureaus, uitzendorganisaties, Detacheerders en Corporate Recruiters. Ten tweede is OTYS een dienstverlener pur sang. Een organisatie die niet alleen maar software levert, maar vooral een partner die samen met u denkt, ontwikkelt en onderneemt. Een adviesorganisatie op basis van een web 2.0 platform. Een moderne organisatie met ouderwetse waarden als het gaat om enthousiasme en commitment.

PXL communicatie

PXL communicatiePXL Communicatie zorgt voor een heldere positionering van jouw product, dienst of bedrijf. Markten worden alsmaar voller en afnemers steeds kritischer. Het is dan ook allang niet meer voldoende om een goed product te hebben. Belangrijker is om dat product goed zichtbaar te maken aan de juiste mensen. Positioneren is niets anders dan duidelijke keuzes maken. Welke aspecten gaan we benadrukken? Zijn deze relevant voor jouw doelgroep? Zijn ze onderscheidend ten opzichte van de concurrentie? Het resultaat is de juiste perceptie in het hoofd van je (toekomstige) klanten. Een beleving, een herkenning, een verwachting, een waardering. Dat is waar het om gaat.

LinkedIn

LinkedInLinkedIn is een virtueel sociaal netwerk, actief sinds mei 2003, dat gericht is op vakmensen. Op 8 april 2010 zijn er wereldwijd ongeveer 65 miljoen geregistreerden. LinkedIn groeit de laatste jaren zeer sterk, en binnen Europa. In 2007 was het het snelst groeiende sociale netwerk in de VS met 189% groei. Nederland is verhoudingsgewijs een van de grootste gemeenschappen. De gemiddelde LinkedIn-gebruiker is een man van 41, heeft vijftien jaar werkervaring en heeft een huishouden dat gezamenlijk US$ 109.000,– per jaar verdient.

JobServant

Jobservant

JobServant is jouw persoonlijke vacature filter. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een vaste baan of freelance opdracht en niet veel tijd heeft om alle vacaturesites te bekijken.

 

Installadres

Startpagina voor Installatietechniek.

 

 

Startpagina

De startpagina voor vacatures in de techniek.

 

 

Jobrapido

Doorzoek alle vacatures op alle banensites van Nederland.

 

 

Njobs

Vacaturesite waar gezocht kan worden naar vacatures per lokatie en/of vakgebied.

 

 

 

Elsevier Opleidingen Installatietechniek

Ruim 40 jaar actie in techniek
Al meer dan veertig jaar leiden wij medewerkers op van technische bedrijven in zeer uiteenlopende branches. Voor alle functies, van monteur tot technician, van ontwerper tot leidinggevende. Van LBO tot HBO-bachelor niveau. Kortom, dé opleider in de techniek.


Vacatures Installatietechniek
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig