Referenties

Hieronder vind je enkele referenties van opdrachtgevers en kandidaten.

Rolf Huijssen (Directie algemene zaken, Webeasy/Vageri)

Ik ben in aanraking gekomen met Geniek omdat zij W&S toepassen op een andere manier zoals andere grote buro's het doen. Het gaat op persoonlijke basis. Niet alleen naar de werkgever maar ook naar de kandidaat. Naast de "persoonlijkheid" die Barbara biedt zijn de fees commercieel ook interessant. En het is GEEN "hit & run" zoals andere bureaus dat vaak wel doen.

Als ik nieuwe kandidaten zoek doe ik graag zaken met Barbara.

Roy van der Heijden (Personeelsfunctionaris, Kuijpers)

Ik heb Barbara leren kennen als vakgenoot en uiteindelijk ook als toeleverancier. Barbara is een echte ondernemer, iemand die gemakkelijk contacten legt en deze goed weet te onderhouden. Iemand met veel energie en een onbevangen aanpak om haar doel te bereiken. Naast haar uitstekende selectievermogen is ze ook een prettige sparringpartner met veel marktkennis.

Altijd een genoegen om zaken mee te doen!

Rob Kentie (Manager Operations, Nuon Beveiliging)

Ik heb Barbara leren kennen als een integer persoon die gericht en adequaat voor je te werk gaat. Recht door zee en zeer punctueel.

Een aanwinst voor je netwerk!

 

Sander van der Weg (bemiddeld bij Verkaart als Bedrijfsdirecteur)

Via een wederzijds contact heb ik Barbara leren kennen toen ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Ik heb haar leren kennen als een open persoon, eerlijk en betrouwbaar. Ze is zeer punctueel en plichtsgetrouw. Dankzij haar ben ik in contact gekomen met mijn huidige werkgever. Het traject wat we samen doorlopen hebben, heb ik als zeer prettig ervaren.

Klaas Postma (bemiddeld bij Honeywell als Accountmanager)

Klaas Postma

Na selectie op basis van de functie eisen van de opdrachtgever, heb ik een persoonlijk gesprek gehad met Geniek (Barbara de Kock). De sfeer was direct van af het begin gemoedelijk en straalde vertrouwen uit, dit deed zij op een zeer professionele manier en op het juiste niveau. Inhoudelijk wist zij veel over de functie te vertellen, zowel technisch alsmede commercieel, hierdoor kreeg ik een goed beeld van de opdrachtgever alsmede de functie. Kortom zij stelde mij zeer op mijn gemak, wat resulteerde dat ik mij zelf goed kon presenteren. De informatie overdracht Geniek/opdrachtgever/sollicitant was altijd correct, op tijd en duidelijk. Na positieve inzet van al de drie partijen heb ik de baan gekregen. Ik werk er inmiddels een paar maanden en de baan voldoet volledig aan mijn verwachting. Ook de aftersales doet Geniek erg goed, zowel richting opdrachtgever alsmede de sollicitant. Geniek heeft bij mij een zeer positieve, professionele en accurate indruk achter gelaten. Super gedaan Geniek, mijn dank daarvoor.

Joep Verschuur (bemiddeld bij Ajax Chubb Varel als Beveiligingsadviseur)

Ik kwam solliciteren bij Barbara (Geniek) naar de positie die ik tot op heden met plezier en succes bekleed: Beveiligingsadviseur bij Ajax Chubb Varel. Barbara is excellent in het onderkennen en plaatsen van talent. Barbara heeft een bijzonder energieke en gedreven persoonlijkheid die haar in staat stelt in haar werk zeer succesvol te zijn. Zij heeft verstand van zaken en van mensen; een gouden combinatie. Ik voelde mij bij Barbara welkom, serieus genomen en op waarde beoordeeld. 

John Umans (bemiddeld bij BAM Techniek als Sr. Projectleider Elektrotechniek)

Ik kwam in contact met Barbara tijdens mijn zoektocht naar een nieuwe betrekking. Tijdens deze zoektocht heb ik Barbara leren kennen als een open persoon. Zij heeft het vermogen om de mens en zijn talent(en) te vertalen naar de geschikte match met de beschikbare vacatures. Een ondernemer pur sang die goed luistert, samenvat en doorvraagt, waarbij een oprechte interesse haar gesprekken kenmerkt.
Barbara bedankt voor je inzet.

Hans Schuurmans (bemiddeld bij Kuijpers als Technisch Projectleider/Lead Engineer)

Via mijn zoektocht naar een nieuwe betrekking kwam ik in aanraking met “Geniek Werving & Selectie”. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek heb ik Barbara leren kennen als een open persoon met een persoonlijke no-nonsens benadering. Zij kenmerkt zich door een zeer professionele, adequate en plichtsgetrouwe benadering. Mede dankzij haar ben ik nu werkzaam bij Kuijpers Centrale Projecten te ’s-Hertogenbosch.
“Geniek” is een zeker aanrader voor iedereen die een nieuwe uitdaging zoekt!. Barbara, nogmaals mijn oprechte dank voor deze bemiddeling."

Wim van het Spijker (bemiddeld bij Breijer als Projectleider Installatietechniek)

Toen ik opzoek was naar een nieuwe baan kwam ik in contact met Barbara. Heb haar ervaren als een open persoon die weet waar ze voor staat.
Zij kenmerkt zich door haar persoonlijke, en gerichte benadering. Mede door haar inzet, ben ik nu werkzaam als Projectleider Werktuigbouw, bij Breijer Projecten.