Wie is Geniek?

Barbara de Kock

Zoals je op de homepage kan lezen is Geniek een werving & selectiebureau wat zich richt op HBO vacatures in de installatiebrancheā€¦.maar wie is nu het gezicht van Geniek en waarom past Geniek bij jou?

Het gezicht van Geniek ben ik: Barbara de Kock. Bij elkaar ben ik 13 jaar werkzaam in dit vakgebied binnen de installatiebranche waarvan ik 9 jaar werk als zelfstandige. Ik heb in 2008 bewust gekozen voor zelfstandig ondernemerschap omdat ik daarmee de dienstverlening in kon zetten die bij mij past. In dit vakgebied heb ik altijd te maken met mensen en ik wil die mensen de behandeling geven zoals ik die zelf ook graag zou krijgen. Daarom neem ik de tijd om een kandidaat en opdrachtgever te leren kennen. Wie is nou die persoon achter het cv en wat voor type persoon zoekt de opdrachtgever nou echt voor zijn vacature? Een match maak je niet alleen op basis van een cv en een vacature, dat gaat veel verder. Als ik met een kandidaat om de tafel ga dan is dat bijna altijd omdat ik een concrete vacature aan kan bieden. Ik bespreek de vacature en ik zal pas actie ondernemen als de kandidaat mij toestemming heeft gegeven om zijn of haar cv te presenteren bij de opdrachtgever. Op die manier ontstaan er geen misverstanden. Een opdrachtgever krijgt dan ook altijd een cv van een kandidaat die ik persoonlijk heb leren kennen en die ook bekend is met de vacature en het bedrijf. Ik wil graag duidelijkheid creĆ«ren bij alle partijen.

Mocht je bepaalde vragen hebben naar aanleiding van de informatie op de website van Geniek dan neem gerust contact met mij op.

Volg Geniek op

Volg Geniek op LinkedIn Volg Geniek op Twitter