Dienstverlening

Vaste of tijdelijke invulling 

Geniek richt zich grotendeels op het invullen van vaste functies. Dit zijn functies binnen een organisatie waar men een permanente invulling aan wenst te geven. Het invullen van dergelijke vacatures kan op 2 manieren:

- Kandidaat treedt direct in dienst bij de opdrachtgever - W&S Procedure
- Kandidaat werkt eerst een bepaalde periode op basis van detachering voor de opdrachtgever en wordt na deze periode in dienst genomen door de opdrachtgever - Deta/Vast Procedure

Indien een organisatie een functie op tijdelijke basis wenst in te vullen dan is dat ook zeker mogelijk. Geniek gaat dan op zoek naar een kandidaat die ook de wens heeft om een bepaalde functie tijdelijk in te vullen. Dit kan een kandidaat zijn die in loondienst is of die op zzp basis werkt. Vooraf wordt dan duidelijk afgesproken tegen welk uurtarief de kandidaat inzetbaar is.


Soort vacature

Het niveau waar Geniek zich op richt is het HBO niveau. Dit houdt in dat we ons richten op een beknopte selectie aan vacatures op dit niveau. Dit zijn voornamelijk projectleiders, projectmanagers en adviseurs. Daarnaast biedt Geniek ook de dienstverlening Executive Search aan. Hierbij gaat het om het invullen van vacatures op management niveau. Hierbij valt te denken aan: bedrijfsleider, hoofd projecten, hoofd bedrijfsbureau, directeur, service manager etc.

Meer weten over onze dienstverlening, neem dan gerust contact met ons op.


Volg Geniek op

Volg Geniek op LinkedIn Volg Geniek op Twitter
Vacatures Installatietechniek
Er zijn momenteel geen vacatures aanwezig